2010/03/18

Kuuloluuri - Koti-Kajaani

”Hoitakaa asiaa eteenpäin hyvät ihmiset pikaisesti, että loppuisi meiltä vanhuksilta vuosittainen juokseminen ajokortin saamiseksi. Olemme lääkärin edessä, joka ei tiedä elämätavoistamme yhtään mitään. Voisi kirjoittaa lapulle, että akka on vanha ja ruma, mutta auto hyvä ja osaa kulkea”, naissoittaja sanoo.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Sunnuntain suruliputus. Kyllä huomaa taas miten takapajulassa ollaan kun ei edes kaupungintalon lippusalkoon oltu saatu yhtään lippua puolitankoon. Taisi pari lippua olla koko kaupungissa. Ilmeisesti ihmisiä ei kiinnosta tai sitten tieto ei ole kerennyt vielä jokaiseen peräkammariin. Kumma kun sivistys päättyy Kuopion korkeudelle.

Anonyymi kirjoitti...

Todella ällistyneenä luin Torniaisen (musiikin asiantuntija ?) yhteenvedon "Vihreät niityt" tapahtumasta!
Olikohan juttu tehty jo ennen tapahtumaa, koska tapahtuman huippuesiintyjän konsertti oli jutusta jäänyt kokonaan pois?
Heikki Koskelon esiintyminen oli nähtävästi sovitettu ohjelmaan sen jälkeen, kun menestyminen Tangomarkkinoilla tapahtui.

Itse menin perjantaina tapahtumaan juuri Heikin vuoksi ja samoin täydestä yleisöstä päätellen myös moni muu! Heikki nosti osaltaan yleisömäärää niihin ennätyslukemiin mitä se kokonaisuudessan sitten oli.
Lyhyesti sanottuna Heikin esitys oli perjantaina ylivertainen! Lauran tasapaksua esitystä yleisö jaksoi kuunnella kolme viisua, sen jalkeen alkoi yleisön poislähtövirta.
Vuosi sitten kuuntelin ja katsoin Sillanpään "shown" muutamana pyörähtymisineen ja mielestäni Heikin esitys meni siitä paremmaksi. Heikki toi mukanaan uutta tuoreutta ja myös paikalla ollut yleisö otti sen loistavasti vastaan!
Heikissä meillä on todellinen uusi tähti, olkaamme Kajaanilaiset siitä ylpeitä!
Reijo Määttä